The story of hipps

hipps luxury beach life

hipps bedenkt nieuwe handige strand gerelateerde items of geeft bestaande items een nieuw jasje volgens het laatste trendbeeld. De huidige convenience lifestyle buiten is niet meer weg te denken. 

Ik en mijn schaar en nietmachine

Ik ben Karen Snellink, sinds 2009 eigenaar en oprichter van de webshop ‘hipps’. Met het mooie strand van Noordwijk in mijn achtertuin ben ik echt een strandliefhebber. Hier komt dan ook mijn inspiratie vandaan om leuke producten te bedenken die hip en handig zijn.

Een stuk stof, een schaar, een nietmachine en geen plan. Naar mijn idee alle ingrediënten om mijn passie verder uit te werken. 

Webshop met maar 1 product

Geïnspireerd door het welbekende postzakken-jasje van Koningin Maxima (ontworpen door de bekende Nederlandse ontwerper Jan Taminiau) en mijn passie voor espadrilles, heb ik na veel knippen, plakken en nieten een zomers hip espadrille-laarsje ontwikkeld. Razendsnel werd de productie in gang gezet. En met succes beleefden we een vliegende start met een webshop met maar liefst 1 product. Precies op het moment dat producten met ‘Postes Pays Bas’ dé hype waren.

 

 

The story continues
Een nieuw plan in 2016

De schaar en nietmachine weer boven water getoverd en een paar oude handdoeken. Als strandliefhebber ervaar je ook ergernissen en ik bleek niet de enige te zijn. Er moest en zou een hippe loungedoek komen die passend zou zijn voor alle strandligbedden. Niet zomaar een doek, maar een comfortabele, functionele en leuke loungedoek, op maat gemaakt en voorzien van allerlei gemakken voor een relaxte stranddag. 

Shop 'Loungie'

Loungie, your new best beach friend

Met de Loungie beleefden we ook weer een vliegende start en nu vele jaren later zijn we diverse collecties verder en hebben we inmiddels duizenden strandliefhebbers blij kunnen maken met deze stranddoek, speciaal voor ligbedden. 

Shop 'Loungie'

Never ending story, the show must go on

Opvallend zijn de vele terugkerende klanten. Want hoe leuk is het om de ‘Loungie’ cadeau te geven of jezelf te trakteren op de nieuwste Loungie. De ‘one size fits all’ Loungie vliegt inmiddels ook de grens over naar boutique hotelletjes en strandclubs. 

 

De paradepaardjes Loungies 

~ original design by hipps

Vele strandproducten 

De webshop heb ik inmiddels uitgebreid met vele mooie artikelen die je in allerlei kleurcombinaties kunt mixen en matchen. 

Nooit meer handdoek-ergernissen!
With love from hipps