The story of hiPPs

Het begon in 2009 met een schaar, een stuk stof, een nietmachine en geen plan. Naar mijn idee alle ingrediënten om mijn passie voor espadrilles verder uit te gaan werken. Geen gewone espadrilles, maar een espadrille-laars. Na veel knip- en plakwerk de zoektocht gestart naar een fabriek en gevonden. Met een webshop in aanbouw voor maar liefst 1 product en honderden espadrille-laarzen opgestapeld in huis beleefden we online een vliegende start.

Postes Pay-Bas | The Hype

Geïnspireerd door het welbekende postzakken-jasje van Koningin Maxima moest er natuurlijk ook een postzakken-espadrillelaars op de markt komen. Razendsnel werd de productie in gang gezet. En met succes want na de eerste vliegende start vlogen ook deze zo de deur uit. Postes Pays Bas was de hype van dat moment. Je kwam het op allerlei producten tegen.

The Royal Match

En toen was er de royal hockeymatch. Prinses Amalia kwam naar Noordwijk en speelde tegen mijn destijds 8-jarige dochter.

Met Maxima als toeschouwer moet mijn dochter gedacht hebben dat dit het moment was om Maxima kennis te laten maken met hiPPs en de postzakken-laars die zo goed matcht bij haar postzakken-jasje.

Het moment werd ook aangegrepen. Maxima heeft op de hockeyclub de flyers van hiPPs uitgedeeld. Als dank heeft hiPPs de postzakken-laarzen aan Maxima en haar drie dochters cadeau gedaan.

Van hockey-match tot fashion-match!

The story continues

Een nieuw plan in 2016. De schaar en nietmachine weer boven water getoverd. Hoe fijn zou het zijn om 1 mooie doek te hebben die speciaal gemaakt is voor (strand)ligbedden? Niet zomaar een doek maar een luxe loungedoek die handdoek-ergernissen doet voorkomen. Een functionele en stijlvolle stranddoek die makkelijk mee te nemen is, lang genoeg voor over een ligbed, niet wegzakt achter je rug en een fijne side-pocket. Wat een goed idee! Het eerste jaar heel voorzichtig 200 ‘Loungies’ laten maken. Voordat de zomer begon waren we al los. En maar denken hoe ga ik dit allemaal verkopen. Nu 6 jaar later zijn we meerdere collecties en duizenden verkopen verder. We hebben al veel reis-/strandliefhebbers heel blij kunnen maken met deze unieke ‘Loungie’.

Meet your new BFF

Loungies zijn passend gemaakt voor (strand)ligbedden en van alle gemakken voorzien. Met een omslag over het hoofdeinde blijft de doek altijd op z’n plek en met de side-pocket heb je waardevolle spulletjes altijd binnen handbereik. Met een lengte van ca. 230 cm (incl. de omslag) en een breedte van ca. 90 cm is de Loungie de langste en meest comfortabele stranddoek die je je kunt wensen.

Never ending story

En we gaan door! De ‘Loungies’ vliegen de webshop uit. Opvallend zijn ook de vele terugkerende klanten. Want hoe leuk is het om de ‘Loungie’ als cadeautje weg te geven, of de ligbedden bij een mooi boutique hotel te sieren hiermee. De one size fits all ‘Loungie’ vliegt inmiddels ook de grens over. Sinds 2020 verzorgen we voor bedrijven en particulieren ook borduurwerk op de doeken in de vorm van het bedrijfslogo en/of naam. Een stijlvol en luxe relatiegeschenk.

Mix it up and enjoy

Met de huidige collectie is het makkelijk mixen. Mix it up!

hiPPs luxury beach life
by Karen Snellink