Grotere aantallen nodig?

Wholesale | Reseller | relatiegeschenk

Giveaways, grote en kleine hoeveelheden

Ga je een groot event organiseren waarvoor je een giveaway nodig hebt in een goodiebag? Of heb je een cadeau nodig als relatiegeschenk? Misschien luiden de klokken voor je en wil je de bruiloftsgasten een leuke en waardevolle herinnering meegeven. Of wat dacht je van een mooie hamamdoek of Loungie als welkomstcadeau bij een abonnement. Trigger jouw klanten met een duurzaam geschenk. 

Personaliseer het textiel

Reseller worden?

Wil je sommige van onze producten in je eigen winkel verkopen? We adviseren je graag over de do’s & don’ts, zodat je een mooie collectie kunt aanbieden. 

Neem contact met ons op

Strandpaviljoens | Hotels | Airbnb’s

Zowel nationaal als internationaal zijn de hamamdoeken, hamam-badjassen, hamam-plaids, handdoek-elastieken en natuurlijk ons paradepaardje ‘Loungie’ al te vinden bij boutique hotels en de hippe strandpaviljoens. 

Homepage voor alle producten

Wat kost het? De ham(am)vraag!

Voor grotere aantallen gelden uiteraard andere prijzen. Misschien zelfs wel een groothandelsprijs. Afhankelijk van de aantallen – waarvoor je het dan ook nodig hebt – en de deadline van levering, maken we een aantrekkelijk voorstel voor je. Stuur ons vrijblijvend een bericht, bellen mag natuurlijk ook: 06.51.08.08.77

Bericht sturen

Borduren

read more

Kleuren en designs

read more

Het beste katoen

read more