MEERDERE AANTALLEN NODIG?

WHOLESALE OF RELATIEGESCHENK

GROTERE AANTALLEN BESTELLEN?

AANTREKKELIJKE TARIEVEN

MEERDERE AANTALLEN

Grotere en kleinere oplages

Ga je een groot event organiseren waarvoor je een giveaway nodig hebt in een goodiebag?

Of heb je een cadeau nodig als relatiegeschenk? Denk bijvoorbeeld aan een kerstpakket of start of summer surprise? Misschien ga je wel trouwen en wil je de gasten een leuk herinnering meegeven.

HIER WELEENS AAN GEDACHT?

Reseller

Wil je de textielproducten in je eigen winkel verkopen? We adviseren je graag over de do’s & don’ts. Zodat je een mooi assortiment kunt aanbieden in jouw winkel.

TRIGGER

Als welkomstcadeau bij een abonnement

Trigger jouw klanten met een waardevol en duurzaam cadeau? Zowel voor dames als heren. Er zijn vele invullingen te bedenken voor een leuke actie in combinatie met een mooi geschenk. Wie is daar nou niet gevoelig voor?

LOCATIES

Hotels, Strandpaviljoens en Airbnb’s

Zowel nationaal als internationaal zijn de hamam badjassen, hamamdoeken en het paradepaardje ‘Loungie’ al te vinden bij boutique hotels en natuurlijk bij de hippe strandpaviljoens. 

 

DE PRIJS

Altijd (vlijm)scherp

Voor grotere aantallen gelden uiteraard andere prijzen. Misschien zelfs wel een groothandelsprijs. Afhankelijk van de aantallen – waarvoor je het dan ook nodig hebt –  en de deadline van levering maken we een passend voorstel voor je. 

BORDUREN, BEDRUKKEN OF INWEVEN

Kom goed voor de dag

Voor de leukste herinnering het mooiste geschenk om te geven en te krijgen.. Geborduurd, bedrukt of ingeweven met een persoonlijke boodschap of een bedrijfslogo.

Een duurzaam cadeau van een exclusieve kwaliteit katoen. Een leuke attentie waar je echt iets aan hebt en dat altijd gebruikt wordt. 

borduren

CUSTOM MADE

Een eigen ontwerp of speciaal verzoek

Je wilt bijvoorbeeld een eigen hamamdoek. Een hamamdoek die niet standaard in onze collectie zit. Een hamamdoek die alleen voor jou of voor het bedrijf geweven wordt. Voor niemand anders. Iets unieks dus. Dat kan! Heb je iets in gedachten? 

CONTACT!

Gewoon even bellen of mailen!

Kom maar door met je wensen en ideeën. We helpen je graag verder, uiteraard altijd vrijblijvend!

+31 6 51 08 08 77 MAIL
Hamamdoeken blauw