Hamamdoeken personaliseren

Een stijlvol en persoonlijk geschenk

Borduren | Bedrukken | Inweven
Grote en kleine aantallen

Geef een persoonlijke touch aan een (relatie)geschenk en laat een boodschap of bedrijfsnaam | logo professioneel borduren, bedrukken of inweven op een luxe hamamdoek (of ander textielproduct).

Contact

Borduren al vanaf 1 stuks

Iedereen wil een hamamdoek. Ze zijn luxe, hip, hot, handig en in diverse maten en kleuren verkrijgbaar. In overleg bepalen we het lettertype, de kleur, de grootte en de positie van het borduurwerk. Een duurzaam en stijlvol geschenk dat gewaardeerd wordt en voor vele doeleinden te gebruiken is. Voor grotere aantallen kunnen wij een aantrekkelijke prijs offreren.

Contact

Bedrukken

Het voordeel van bedrukken/printen is de flexibele grootte van de print. Voor grotere aantallen kunnen wij het bedrukken direct regelen in het atelier waar het textiel geweven wordt. Hierdoor kunnen wij ook een aantrekkelijke prijs offreren. 

Contact

Inweven | Custom Made

Met het inweven van een (bedrijfs)naam, logo, persoonlijke boodschap of een patroon creëer je echt een eigen hamamdoek. Een doek die dan ook niemand anders heeft. Custom made, speciaal voor jou! 

Contact

Het beste katoen met hoogwaardige garens

Onze textielproducten staan bekend om de ultra zachte stoffen. Dit komt omdat het geen massaproductie is. Het Turkse katoen is van hoogwaardige kwaliteit, ongebleekt, prewashed en handloom geweven.

Lees meer over het beste katoen
bel 06.51.08.08.77 of Mail ons

Altijd vrijblijvend

Contactformulier