een stijlvol relatiegeschenk

GEBORDUURDE HAMAMDOEKEN

Een persoonlijke boodschap of een bedrijfsnaam/logo op een luxe hamamdoek. Wie maak je hier nou niet blij mee? Dit is al mogelijk vanaf 15 stuks.

Met een combinatie van een ambachtelijk geweven luxe hamamdoek en een stijlvolle borduring kom je als bedrijf goed voor de dag. Een geschenk dat voor veel doeleinden gebruikt kan worden. Leuk om te geven en nog leuker om te krijgen.

GOED OM TE WETEN

THE OLD WAY

Al onze textielproducten komen uit Istanbul en zijn volgens ‘the old way’ geweven van ongebleekt katoen en prewashed. 

‘The old way’, dat wil zeggen dat het textiel nog met handloom machines geweven wordt en de mooie franjes aan de doeken nog met de hand geknoopt zijn.

Waarom ‘the old way’? Omdat wij ons hierin onderscheiden van de massaproductie van de standaard hamamdoeken. Door de oude techniek die wij gebruiken hebben onze textielproducten een langere levensduur, een hoog absorptievermogen en voel je de waanzinnige zachtheid van het product.

Luxe, fairtrade en duurzaam!

DE HAM(AM)VRAAG

WAT KOST HET?

Afhankelijk van de gekozen hamamdoek, de aantallen en de grootte en vormgeving van het borduurwerk wordt een prijsopgave gemaakt. Bij afname vanaf 25 stuks (hamamdoeken, loungies, badjassen, plaids, strandkussentjes) hanteren wij andere prijzen dan onze webshop-prijzen.  

sample

VRAAG EEN SAMPLE AAN

Ben je nog niet bekend met onze hamamdoeken? We kunnen ons voorstellen dat je de kwaliteit gewoon even wilt voelen en de doek in zijn geheel wilt zien voordat je eventueel een order plaatst. De sample-kosten brengen wij in mindering na het plaatsen van de order.