opc_loader

Wensenlijst

Loungie Stripe

Artikel 1 tot 4 (van de 4 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 4 (van de 4 artikelen). Resultaat:1

Herken je deze handdoek-ergernissen?

Jouw strandhanddoek is te kort en daarom sjouw je er altijd twee mee, want dat past zo ‘lekker’ over een strandbedje.
Jammer genoeg zakt jouw handdoek altijd bij de rugleuning heel irritant naar beneden of waait deels van het bedje. Echt zo niet relaxed. Je kunt spulletjes die je eigenlijk binnen handbereik wil hebben alleen maar in je strandtas kwijt. Zo’n tas waarin je nooit iets kunt terugvinden en waarvoor je altijd weer moet opstaan. En jouw handdoek droogt ook niet lekker, want het is vast nog zo’n dikke badstoffen uitvoering. Herken je deze handdoek-ergernissen? Dan is het de hoogste tijd voor een relaxte en comfortabele stranddag. Enjoy your luxury beach day, want de ‘Loungie’ gaat graag met je mee.


Lekker Lang Loungen met de Loungie Stripe

De Loungie Stripe heeft een uniek formaat van ca. 210×90 cm en is passend gemaakt voor (strand)ligbedden en van diverse gemakken voorzien. Met de ruime side pocket heb je je spulletjes makkelijk en veilig binnen handbereik. De handige omslag over het hoofdeinde zorgt ervoor dat de loungedoek netjes op zijn plek blijft. Met een gewicht van ca. 450 gram is deze Loungie hamamdoek ideaal om mee te nemen. Comfortabel, functioneel, stijlvol en luxe! All-in one, it’s easy done! De side pocket is tegelijkertijd het zakje waar de doek in terug gevouwen kan worden. Geen zin om te vouwen? Geen probleem. Het zakje biedt voldoende ruimte om de doek er even snel ongevouwen in te doen. Een slimme Loungie.


Het materiaal

De strand-loungedoeken zijn ultra zacht, pre-washed en van ongebleekt 50% Turks katoen en 50% linnen geweven op hand loomed machines. Hierdoor hebben ze een langere levensduur dan de doeken die in een massaproductie gemaakt worden. De doeken bevatten geen schadelijke chemische stoffen waardoor het absorptievermogen heel hoog is. En niet geheel onbelangrijk is de mooie kleurvastheid van het product. De franjes aan de doeken zijn met de hand geknoopt. Gewoon ‘the old way’.


Het wasadvies

Was de doek op 30 graden en droog het aan de lucht, of op een kort en niet te heet programma in de droger. Gebruik vooral geen wasverzachter, dit vermindert het absorptievermogen.vouwinstructie hiPPs Loungie hamamdoek