opc_loader

Wensenlijst

hiPPs strand stuff kopie
 

The story of hiPPs
 

In 2006 heb ik (Karen Snellink) hiPPs opgericht. Met een passie voor hiPPe zomerartikelen en een soort van obsessie voor espadrilles ben ik begonnen met het ontwerpen, de productie, de marketing en de verkoop van espadrille laarzen. Een nonchalant model zomerlaars dat in Nederland eigenlijk nog totaal onbekend was. 

De eerste serie laarzen in 5 effen-kleuren waren binnen no-time uitverkocht en een tweede voorraad werd al snel besteld.

espadrille laarzen hipps

Ik raakte geïnspireerd door het welbekende postzakken-jasje van Maxima (ontworpen door de Nederlandse ontwerper Jan Taminiau). Best leuk dacht ik, om hier een laarsje van te maken. Niet heel veel later had ik een enorme collectie postzakken-laarzen in voorraad. Een schot in de roos want mijn dagelijkse bezigheden bestonden uit het verwerken, inpakken en verzenden van de webshoporders. Super cool!

Op 8-jarige leeftijd heeft mijn dochter Nova, onze Koningin Maxima aangesproken na een hockeywedstrijd in Noordwijk en een stapeltje hiPPs flyers gegeven. Met al haar enthousiasme wees ze onze koningin er nog even haarfijn op dat de laarzen die haar mama maakte erg goed zouden passen bij haar mooie postzakken-jasje.

Uiteindelijk heeft Koningin Maxima de hiPPs flyers uitgedeeld op het hockeyveld in Noordwijk. Als dank heeft hiPPs de laarzen cadeau gedaan aan de Koningin en haar drie dochters.  
 


The story continues
 

hiPPs bedenkt nieuwe handige zomer-/stranditems. Deze items zijn niet op iedere hoek van de straat te koop of helemaal niet te koop. Eventuele bestaande items worden een nieuw leven in geblazen en ontwikkeld in het huidige trendbeeld. De hiPPs-producten zullen altijd vernieuwend en multifunctioneel zijn en beschikken over handigheden die ergernissen doen voorkomen.

Als echt strandliefhebber ga ik graag naar het strand in mijn woonplaats Noordwijk. Heerlijk op een strandligbedje relaxen. Ik realiseerde me dat mijn strandhanddoek altijd te kort was, dus ik nam er 2 mee. Nog erger vond ik dat de handdoek altijd naar beneden zakte. Met 2 linkerhanden moest ik toch de ideale strand-loungedoek kunnen ontwerpen van een hoogwaardige kwaliteit katoen in een mooi design en die ook nog eens slim en multifunctioneel is. Nadat ik eerst zelf de ideale doek met wat knipwerk letterlijk met nietjes aan elkaar had gezet heb ik een hele voorzichtige bestelling van 400 kikoy loungedoeken gedaan bij een fabriek. En dan slaat de twijfel toe. Heb ik de goede kleuren gekozen? Ben ik misschien de enige die dit leuk en handig vindt? OMG wat moet ik met 400 handdoeken?

Lang verhaal kort: de doeken vlogen de deur uit, zo naar het strand. Had ik er maar veel meer voor dat seizoen laten maken. Hierna werd het enthousiasme nog groter en ging ik aan de slag met het zoeken naar de juiste print-en kleurcombinaties voor een nieuwe collectie voor het volgende zomerseizoen. 

Nu enkele jaren later heb ik duizenden strandliefhebbers blij kunnen maken met een "LOUNGIE". "Loungies" zijn passend gemaakt voor strandligbedden en van alle gemakken voorzien. Met een omslag over het hoofdeinde blijft de doek altijd op z'n plek en met de side-pockets heb je alles binnen handbereik. Met een lengte van ca. 230-240 cm is de Loungie de langste en meest comfortable en stijlvolle stranddoek die jou een relaxte stranddag gunt.

Never ending story
 


 

Met de collectie kun je mixen + matchen met de loungies, hamamdoeken en strandkussentjes.

Keep you posted.
With love from hiPPs